2013. március 26., kedd

Vörösvári Újság márciusi szám


A Vörösvári Újság márciusi száma már kapható:



Összefoglalja a lap a legfontosabb információkat a húsvét után induló vasúti vágányzárról és a hulladékgyűjtés rendéről. Az önkormányzati rovatban olvashatnak arról, hogy milyen konstrukcióban épülhet sportcsarnok a Búcsú téren, és hogy miért kell helyi adót fizetni. Oktatás témájában a Járási Tankerület vezetője, Fogarasy Attiláné adott interjút a lapnak, és beszámolót találnak egy kéttannyelvű program szerint tanuló osztály óráiról a Templom téri iskolában.



Vörösváron járt a Kompanei Lustspiel című előadásával, és két nagyszerű kiállítás volt látható a Művészetek Házában – számol be a kultúra rovat. A sport rovat Ujvári Barbarával és a vizes sportokkal foglalkozik, a kitelepítésről szóló sorozatban pedig Müller Márta novellája olvasható. Születésnapja alkalmából interjút közöl a lap Gromon Mici nénivel, a Hagyományőrző Egyesület elnökével. 


A 36 oldalra sok egyéb más is fért – aki többre kíváncsi, megtalálja a Vörösvári Újságot a vörösvári üzletekben, továbbá a Művészetek Háza portáján és a Városi Könyvtárban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kattintás